Backstage
2023-05-29

Mötley Crüe és Def Leppard - mi várható ma az MVM Dome-ban

Pünkösd hétfőn berobog a hairmetal két nagyágyúja Budapestre, a Def Leppard és a Mötley Crüe. A Los Angeles-i Mötley Crüe kvartettje 41 éve irányít a rock panteonjából. A banda több, mint 100 millió albumot adott el világszerte, 22 Top 40 slágert, 3 Grammy-jelölést, 5 New York Times bestseller könyvet, egy csillagot a hollywoodi Hírességek Sétányán és egy óriási sikerű Netflix filmet tudhat magáénak.

Május 22-én megkezdte világkörüli koncertkörútjának európai szakaszát a Mötley Crüe és a Def Leppard. A turné sheffieldi nyitóállomása, majd az azt követő két németországi show alapján a Crüe rajongók jó eséllyel az alábbi setlistre számíthatnak Budapesten is:

01. Wild Side
02. Shout At The Devil
03. Too Fast For Love
04. Don't Go Away Mad (Just Go Away)
05. Saints Of Los Angeles
06. Live Wire
07. Looks That Kill
08. The Dirt (Est. 1981) (with Machine Gun Kelly on screen)
09. Guitar Solo
10. Rock And Roll, Part 2 / Smokin' In The Boys Room / Helter Skelter / Anarchy In The U.K. / Blitzkrieg Bop
11. Home Sweet Home
12. Dr. Feelgood
13. Same Ol' Situation (S.O.S.)
14. Girls, Girls, Girls
15. Primal Scream
16. Kickstart My Heart

Az eddigi koncertekről természetesen rajongói videók is készültek, ízelítőként mi is mutatunk közülük párat:

Sheffield, május 22.

 

 

A Mötley Crüe a 2014-es egyezményes visszavonulást követően nemcsak a turnézáshoz tért vissza, de a 2008-as Saints of Los Angeles után ismét stúdióba is vonultNikki Sixx a hónap elején jelentette be, hogy az új album dalai "hivatalosan is 100%-ig készen vannak", a bandához az egészségügyi problémákkal küzdő Mick Mars helyére tavaly ősszel csatlakozott John 5 pedig Eddie Trunk műsorában beszélt a „kemény és agresszív” új lemezről. A műsorvezető azon kérdésére, hogy az új dalok összehasonlíthatóak-e a banda áttörést hozó második albumával, az 1983-as Shout At The Devillel, a gitáros azt felelte, hogy a riffek némelyike "keményebb, mint bármi" azon az LP-n. (via loudersound)

Mönchengladbach, május 25.

 

A Mötley Crüe és a Def Leppard május 29-én, azaz ma este lép fel a budapesti MVM Dome-ban, a hangulat beizzításáról az Abaházi.RT gondoskodik.

Az előzenekar a Sing-Sing egykori frontemberének együttese lesz, az Abaházi Rt. Kicsit érthetetlen számunkra, hogy miért nem egy fiatal feltörekvő banda kapott egy ilyen lehetőséget, de legalább nem kell sietnünk a kapunyitásra, bőven elég 7 után megérkeznünk. (a szerk.)

DVSC LABDARÚGÓ AKADÉMIA Három bajnokcsapat !

Spanyolországban előrehozott parlamenti választásokat jelentett be a kormányfő

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek