Backstage
2023-03-21

Nyáron jelenik meg az utolsó Little G Weevil stúdióalbum

Meglepő bejelentést tett a többszörös nemzetközi díjnyertes blueszenész, Little G Weevil (Szűcs Gábor) a hétvégén: "A nyáron jelenik meg az utolsó Little G Weevil stúdióalbum. Ezzel összefoglalom az egészet."- írta közösségi média oldalán a zenész. A hazai és külföldi rajongók egyaránt csodálkozva reagáltak a hírre.

Little G közel másfél évtizedig élt az Egyesült Államokban, illetve Angliában. 2014-ben a magyar X-Faktor mentora volt, akkor még Atlantából utazott haza a műsorra. Munkásságát számos díjjal elismerte a nemzetközi blues szakma, többek között a műfajban legmagasabb kitüntentésnek számító USA Blues Music Awardsra, az amerikai blues zenei díjra is jelölték.

Karrierje alatt kilenc lemeze jelent meg és tucatnyi országban turnézott - így meglepő a hirtelen bejelentés. A hír kapcsán Gee a következőt nyilatkozta; "Aki olvasta a Játssz Tovább című könyvemet valószínűleg érti miért ez az utolsó lemez. A könyvben mindent leírtam. Szomorkodásra semmi ok, egy nagyon erős, igazi blues lemez készül és ez a lényeg.”

A tervek szerint az összefoglaló anyag 2023 júliusában jelenik meg magyar és amerikai zenészek közreműködésével.

 

 

rockstar.hu

 

Szemtanúkat és a sofőr jelentkezését is várják!

Sikeres volt a DE felvételi kampánya

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek