Backstage
2023-02-10

Soha nem hallott dal a Linkin Parktól

Öt és fél évvel Chester Bennington halála után, Lost címmel egy eddig kiadatlan új dal a Linkin Parktól, amiben Chester Bennington hangja újra szétszakítja a csendet.

Február 6-án jelent meg a hír a Linkin Park hivatalos közösségi oldalán, hogy pénteken érkezik egy eddig soha nem hallott dal. Chester halála óta a zenekar teljesen leállt és a közönséggel is csak néha kommunikálnak. Mike Shinoda azóta megjelentetett egy szólólemezt, és az esetleges Linkin Park folytatást erősen cáfolja a médiában. Többször kérte a rajongókat, hogy ne üljenek fel a pletykáknak, nem lesz folytatás. A Linkkin Park a kétezres évek egyik legsikeresebb rockzenekara volt, a Hybrid Theory című első albumuk 30 millió példányban kelt el. A kétszeres Grammy – díjas banda összesen több, mint 100 millió lemezt adott el világszerte és a 21. század legkelendőbb zenekaraként tartják számon.  

Chester Bennington 41 éves volt, amikor 2017-ben kioltotta életét californiai otthonában. Közeli barátai tudtak súlyos depressziójáról, ami végül a tragédiához vezetett. Ő maga is több interjúban mesélt a gondjairól, problémáiról, de sajnos nem vette elég komolyan a világ ezeket a súlyos szavakat. Chester hat gyermeket hagyott hátra.   

Az új dal tehát a Meteora felvételek mélyéről került elő, és méltó tisztelgés a 20 éve megjelent albumnak.

 

LED-csere program Debrecenben

Amerikai rakétákkal megrakott kamionok karamboloztak Németországban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek