Backstage
2022-09-22

Videóban üzent a Sum 41 énekese jövő heti Aréna koncertjük előtt

Deryck Whibley a stúdióból jelentkezve üzent rajongóinak. A Sum 41 október 2-én lép fel az Arénában Does This Look All Killer No Filler c. turnéjával, ahová a Simple Plan is velük tart. Vajon melyik dalokat hozzák el legendás lemezeikről? A videóban Deryck erre is kitért.

Már csak alig több mint egy hetet kell várni arra, hogy a Sum 41 és a Simple Plan végre újra Budapesten koncertezzen. A terítéken ezúttal a Sum 41 20 évvel ezelőtti albumai, az All Killer No Filler és a Does This Look Infected? lesznek. A srácok csütörtökön kezdik meg európai körútjukat, Deryck még az indulás előtt, a stúdióból jelentkezett be egy rövid híradásra a rajongóinak. Elmesélte, hogy épp az új lemezük, a Heaven and Hell utolsó simításait végzi, közben pedig már ezerrel a turné setlistjén töri a fejét. Elárulta, bár rengeteg ötlete van, a legjobb módja a legjobb dallista összeállítása az, amikor összeülnek és együtt összerakják azt, a közönség visszajelzéséből pedig mindig tisztán látható, hogy mi az, ami működik.

 

 

A Sum 41 az elmúlt 24 év alatt 15 millió lemezt adott el világszerte, többször szerepelt a Billboard listán, jelölték őket Grammy-díjra, bezsebelték a Kerrang! Awardot, 2 Juno-díjat és 7 jelölést, de a lényeg ennyi idő után sem változott: egy kompromisszummentes és őszinte rock csapat, akiknek eszük ágában sincs lassítani. A zenekart évtizedes barátság fűzi a Simple Planhez, akikben nemcsak kanadai gyökereik a közösek, de energikus, pörgős koncertjeik, fülbemászó és őszinte szövegeik kötik össze a két bandát. Nem kétség, hogy ezúttal is felejthetetlen koncert vár ránk és kicsit visszarepítenek bennünket a 2000-es évek gondtalan világába október 2-án, a Budapest Arénában. 

Jegyek itt érhetők el:
https://tixa.hu/sum41-sp_2022_newbeat 

 

Portugáliában bizonyíthatunk

A logisztika izgalmas világával ismerkedhettek a Debreceni Szakképzési Centrum diákjai

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek