Backstage
2022-08-21

INDUL A PARKOLÓ SPECIAL: Hétfőn folytatódik a Budapest Park és a Beat Rádió közös fúziója

Újraéled a Beat Rádió és a Budapest Park közös fúziója, a Parkoló, ezúttal egy exkluzív podcast műsor formájában!

Augusztus 22-től minden hétfőn zenészekkel és zeneipari szereplőkkel beszélget a Beat Rádió két műsorvezetője Rédl Ádám és Szabó István a Budapest Park 10 évét bemutató Backstage könyv kapcsán: Parkhoz fűződő személyes élmények, szakmai meglátások, exkluzív kontentek és soha nem hallott beszélgetések a színfalak mögül! 10 év, 10 rész - Parkoló Special, a Beat Rádió és a Park közöse!

Miben lesz más a Parkoló podcast az első évadhoz képest?

"Már nem csak rádiós műsor és podcast verzióban lesz meg ez az egész anyagtömb, hanem rögzitettük videón is. A hallgatók és nézők látni fogják az arcokat is a mondandók mellett. Azért lett Parkoló Special a neve, mert jött egy ötlet, hogy mi lenne, ha magára a könyvre építenénk fel ezt a műsort. Azt találtuk ki, hogy mivel 10 éves a Park és ezzel a könyvvel is a jubileumot ünnepeljük, ezért 10 részt dedikálnánk neki, ez adja a limitált, special jellegét. 

Lényegében azok fognak interjúzni ezekben a műsorokban, akik egyébként a könyvben is megszólaltak. Stúdióban felvett, rögzített beszélgetés lett végighaladva a könyv fő pontjain.

Nagyon várjuk, mert ez is egy olyan dolog, amit eddig ilyen formában nem csináltunk!" - mesélte Ferencz Sándor a Backstage könyv projektmanagere hétfő délelőtt a Beat Rádióban.

Az első adásban hallható lesz Ferenczi Sanyi mellett Pálffy András, a Budapest Park alapítója. Ez azért is ilyen exkluzív, mert nem nagyon szeret nyilatkozni és szerepelni, de mint az első mérföldkőnek a lerakója, beszélni fog a sikersztoriról. Harmadikként pedig Sajó Dávid a könyv írója, szerzője mesél arról a nagy munkáról, amit bele tett nagyon rövid idő alatt.

A további részekben lesznek zenész vendégek is, mint például Marsalkó Dávid, Fluor Tomi, Columbo, Felcser Máté vagy Lábas Viki.

Az új évad moderátorai a Beat Rádió vezetője Rédl Ádám és műsorvezetője Szabó István lesz.

Első adás hétfő délután 18:00 órától a Beaten! www.beatradio.hu

Felavatták a Mercure Debrecent

Kócbabák

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek