Backstage
2022-08-10

Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta dalba Dallos Bogi

Dallos Bogi, tavaszi live session videói után újabb dalt hoz, amely a készülő lemezének legvidámabb, oldottabb pillanataiba ad betekintést. A fiatal énekesnő most is egy izgalmas képi világú klippel jelentkezik, ahol a beteljesült szerelmet más oldalról is megvilágítja.

Dallos Bogi hét éve igazán aktív a magyar zenei életben, amely idő alatt számos dalt és egy lemezt adott ki, valamint megnyerte a Fonogram-díjat is az év felfedezettje kategóriában. A még mindig nagyon fiatal énekesnő 2017-es ’Épp Most’ című albuma, volt az első szerzői szárnybontogatása, amelyet a tavaly áprilisban napvilágot látott ’Közelebb’ kislemeze követett. Most egy vidámabb, nyárias, de közben a mély szöveggel rendelkező dallal jelentkezik, amely már a következő nagylemezének része



„A Titkok a téren az ősszel megjelenő lemezem talán legvidámabb dala, amely egy beteljesült szerelmet mutat be. Ha megismered a számodra ideális társat, akivel egy életen át tudsz tervezni, együtt megöregedni, akkor kell igazán megbecsülni az együtt töltött időt. Ez dalszöveg tükrözi leginkább azt az érzelmi állapotot, amelyben az elmúlt években vagyok” - kezdte Bogi a friss dalról, amelyet Wagner Emil szerzőtársával írtak, és Kosztyu János hangszerelte.

„A lemeznél a dalok mellett fontos szerepet játszik a vizuális élmény is, örülök, hogy egy fiatal rendezőlánnyal dolgozhattam együtt, aki ezt a vidám témát egy másik szemszögből fogta meg, és az elmúlás szimbólumát használta” – mesélte a klipről Bogi, amelyet doripassed rendezett. Aki szeretné élőben is hallani a dalt, annak Bogi soron levő koncertjein lesz rá lehetősége augusztus és szeptember folyamán.

Bogi egyébként részt vesz a Beat Rádió közönségtalálkozóján is az idei STRAND Fesztiválon, ahol az izgalmas beszélgetés mellett még a rajongók is faggathatják a kedvencüket.

Esemény: https://fb.me/e/1Kmcw6Xss

Űrszakembereket képeznek a Debreceni Egyetemen

Deiby Arango: Örülök a góljaimnak

Egyetemi Élet

Szerző
Hasonló cikkek