Backstage
2022-03-27

Új dobossal állt színpadra a Tankcsapda

Fejes Tamás helyett a zenész kisebbik fia, a 13 éves Milán püfölte a bőrt a Tankcsapda egyik dalánál szombat este a Roncsbárban. -számolt be az index.hu az eseményről.

Március 26-án rendezték az első Made in Debrecen Fesztivált, melynek keretében nyolc színpadon több mint 400 zenész koncertezett a városban. A Pécsről indult kezdeményezés debreceni verziójához a helyi muzsikusok mellett pécsi és nagyváradi sztárvendégek is csatlakoztak. Az ingyenes rendezvény városi összefogásból jött létre, az alulról jövő szerveződések mellett Debrecen városának támogatása, valamint a helyi klubok és zenekarok aktivitása is kellett ahhoz, hogy a kijelölt helyszíneken nagyjából 120 zenei produkció felléphessen egy nap alatt. Minden ponton kihelyeztek egy speciális dobozt is, amelybe az Ukrajnából érkező menekültek számára gyűjtöttek támogatást, amit aztán a Food Not Bombs Debrecen segélyszervezet számára továbbítottak a szervezők.

A Roncsbár volt az egyik helyszín, amely otthont adott a fellépő zenészeknek: itt délután 3 órakor a Tankcsapda nyitotta meg a fesztivált, ami azért is érdekes, mert a 33 éves pályafutása során a banda soha ilyen korai időpontban nem koncertezett. A négydalos műsor meglepetése az volt, hogy az idén 30 éves  A legjobb méreg  című dalnál Fejes Tamás helyett a zenész kisebbik fia, a 13 éves Milán ült be a dobok mögé, hogy Lukács Lászlóval és Sidlovics Gáborral eljátssza a nótát a közönségnek.

Tovább is van még: ITT. 

Zöld mozi és fenntarthatóság

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek