Backstage
2022-03-18

Mai Dal dalszövegíró kurzus Beck Zolival

A tavalyi nagy sikerű Mai Dal rendezvény felvezetéseként dalszövegíró pályázatot hirdettek, melyre több, mint 330 pályázat érkezett be. A magas számból kiindulva azt feltételezték a szervezők, hogy komoly igény lehet egy dalszövegíró kurzusra, így ezt idén meg is hirdetik március elejétől kezdődően a K11 Művelődési és Kultúrális Központ Nagytermében.

A március 8-án induló 6 alkalomból álló kéthetente jelentkező dalszövegíró kurzus első vendége Beck Zoli (30Y) lesz, aki 'A dalszöveg, mint határhelyzet' cím alatt hív minket közös gondolkodásra. Az énekes-dalszerző interaktív előadása 10 résztvevővel kerül megrendezésre a Király utcában, így az érdeklődőknek érdemes minél hamarabb bebiztosítani a helyüket.

Aki még nem találkozott volna a rendezvénysorozat nevével korábban, annak javasoljuk, hogy nézzen bele a Mai Dal YouTube csatornáján a tavalyi kerekasztal-beszélgetés részleteibe, majd tájékozódjon az aktualitásokról a Facebook oldalukon. A rendezvény egyik célja, hogy felhívja a zeneszerető közönség figyelmét a minőségi magyar dalszövegű zenékre és segítsen utat mutatni a dalszövegírás után érdeklődőknek. A tavalyi kerekasztal résztvevői Bagossy Norbert (Bagossy Brothers Company), Lázár Domokos (Esti Kornél, Lázár tesók) és Szendrői Csaba (Elefánt) voltak. Utánuk Varga Livius (A Kutya Vacsorája, Varga Livius és a NeVa, Quimby) előadása következett, a programot pedig egy interaktív dalszerző játékkal zárta Egri Bálint (Azegrivár) színész.

A rendezők ígérete szerint egy tavalyihoz hasonló konferencia napot 2022-ben is megszerveznek, ennek részleteit hamarosan közzé teszik.

 

Tanulj a legjobbaktól! Szövegelj magyarul!

A rendezvényre a létszám korlátozott.

Jegyek már megvásárolhatók a helyszínen minden hétköznap 10:00 és 18:00 óra között, vagy az alábbi linken keresztül:

https://k11.jegyx1.hu/eloadas/1501/mai-dal-dalszovegiro-kurzus---beck-zoli

 

A Facebook esemény ide kattintva érhető el:

https://www.facebook.com/events/4997919393600894

 

Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ - 1075 Budapest, Király u. 11.

 

A Mai Dal online felületei:

Facebook: https://www.facebook.com/a.maidal

Instagram: https://www.instagram.com/a.maidal/

YouTube: https://bit.ly/3LUFLQF

Fenyő Miklós: Made in Hungaria vagyok, magyar termék

Rekviem, de nem egy álomért – Korn: Requiem lemezkritika

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek