Backstage
2022-03-18

Aludna, de inkább álmodozik az Árnyéknyúl – új dalt és videót mutat be a debreceni zenekar

A debreceni alternatív rockot játszó formáció idén már több új dallal jelentkezett és még sokkal is fog a következő hónapokban.

A debreceni Árnyéknyúl trióból kvartetté, majd ismét trióvá vált. A Kovács Karesz (ének, gitár), Rutkovszky Dániel (basszusgitár) és Urbán Bence (dobok, billenytűk) hármas saját stúdiójukban rögzíti második lemezük dalait és sorra jelenteti meg azokat.

A Változás és a Jól Érzed Magad után itt a harmadik, az Alszik Magában. Erről így fogalmazott nemrég a frontember:

“Amikor az ember alszik, gyakran álmodik. De mi van akkor, ha azért nem tud aludni, mert álmodozik? Hiba vagy szégyen álmodozni valamiről? Mikről érdemes? Ezeket a megválaszolhatatlan kérdéseket járjuk körbe ebben a szűkös három percben.”

A dalhoz különleges dalszöveges videót készítettek, ami attól igazán egyedi, hogy mégis szerepelnek benne, tehát egyfajta hibridje lett a hagyományos és a lyric videóknak. Ahogyan a dalt is, a videót is 100%-ban hárman készítették. Íme:

Az egyetlen nem általuk készített elem a digitális kislemez borítója, azt ugyanis Kovács Lilla (Lillusion Art) készítette ismét.

Linkek:

Árnyéknyúl a Facebookon: https://www.facebook.com/arnyeknyul

Árnyéknyól az Instagramon: https://instagram.com/arnyeknyul

További Árnyéknyúl videók: youtube.com/c/Árnyéknyúl

Lillusion Art: https://www.facebook.com/LillusionArt

Hosszú koncertszünet után a zenekar március 26-án ad újra koncertet a Made in Debrecen Fesztivál keretein belül. A nyolc különböző színpadon zajló egynapos megmozdulás során az Árnyéknyúl a Roncsbárban fog fellépni a többek között a Tankcsapda, a Heavy Brains vagy épp a Lyuhász Lyácint Bt. társaságában.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/535176681190735/

Fenyő Miklós: Made in Hungaria vagyok, magyar termék

Rekviem, de nem egy álomért – Korn: Requiem lemezkritika

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek