Backstage
2021-05-23

Ákos már biztosan ott lesz az idei Campuson

Tegnap elérte a koronavírus elleni védőoltások száma az ötmilliót így, az Operatív Törzs jóváhagyásával a zenés, táncos rendezvényekre vonatkozó korlátozások is enyhültek, azaz lehet végre koncerteket és fesztiválokat is szervezni. A Campus Fesztivál tegnap délelőtt már hivatalosan bejelentette, hogy július végén megtartják a rendezvényt, a részletes programot hamarosan közzéteszik.

2021. május 22. lehet a zeneipar egyik emblematikus napja, kis túlzással a felszabadulás és az újrakezdés napja, ugyanis végre dolgozhatnak a zenészek, koncertszervezők, a háttérmunkások és jöhetnek a nyári koncertek, fesztiválok, a legfontosabb, hogy létszámkorlátozás nélkül! Az egyetlen fontos szabály viszont megmaradt, minden zenés, táncos rendezvényen kötelező a védettségi igazolvány, az ilyen rendezvények életkortól és helyszíntől függetlenül kizárólag a koronavírus ellen védettek által látogathatóak.

A zöld lámpa végre felvillant, tegnap sorra jelentették be a fesztiválokat és a koncerteket a szervezők. Az előadók közül a Hooligans nagykoncertjének időpontját, valamint a Tankcsapda és Ákos turnéját tudhattuk meg először, a nagyobb rendezvényhelyszínek közül pedig a Campus Fesztivál erősítette meg, hogy július 21 és 25 között lesz Debrecenben fesztivál, a Budapest Park, a Kobuci-kert és a Siófoki Plázs pedig részletes programtáblát közölt. 

Debrecenieknek már jó hír, hogy 2021. július 24-én, szombaton biztos, hogy a Campus Fesztivál Nagyszínpadának fő fellépője Ákos lesz!

 

Zenebutik

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek