Backstage
2021-04-21

Romba... romba... Iromba

Egy már-már elfelejtett kifejezés jött vissza a köztudatba. Ugyebár az irombát a kendermagos tyúkra a cirmos macskára vagy a szarvasmarha színének megjelölésére használták. Debrecenben néhány hónapja egy új iromba született, az Iromba Music.

A változatos formációt Szabó Zsolt basszusgitáros mutatja be a demedia.hu olvasóinak.

A zenekart  Szamosközi Gergő és Sóvágó Zsolt keltette életre 2020 nyarán abból a célból, hogy tagjai a jelenlegi megváltozott helyzetben is tudjanak zenélni, alkotni és a kreatív energiákat maradandó formába önteni.

A csapat összetétele állandóan változó, dalonként váltják egymást zenészek és az énekesek, törekednek a sokszínűségre. Kizárólag magyar dalokat dolgoznak fel, ezzel öregbítik az eredeti szerzemények hírnevét.

Az Iromba Music csatornája : https://www.youtube.com/channel/UCJl32TdDN-rFReeRd8wHMbA

A jövőképünk : folytatni ezt a vírustól függetlenül. Ha lesz érdeklődés akkor az élő koncert sem kizárt.

A jelenlegi repertoár : Gyémánt-Kimnowak Adjon az ég-Tankcsapda Szőkített nő-Kispál és a Borz Akad amit nem gyógyít meg az idő sem-Cserháti Zsuzsa Téged Nem-Péterfy Bori & Love Band Gondolsz-e rám-Somló Tamás Úgy vártalak-Back II Black Autó egy szerpentinen-Quimby Kinek mondjam el vétkeimet-Jenei Szilveszter Olyan Ő-Bagossy Brothers Company Ha nem vigyázna rád-Charlie Keserű méz-United Álomtégla-Subscribe Valaki mondja meg-Presser G.-Adamis A. Ki visz haza-Bikini Kockahas-Venus

Az Iromba Music zenészei: Zenészek : Tóth Ilona Csilla, Kovács Ágnes, Ludman Viktor, Vígh Éva, Turuczkai Imre, Csáki Szabolcs, Csáki Benedek, Domán László, , Sándor Balázs, Parádi László, Sipos Gyula, Kupás Zoltán, Szabó Zsolt, Szamosközi Gergő, Sóvágó Zsolt , 

 

 

Lengyelországban vegyes oktatásra térhetnek át az alsó tagozatosok

Rekordszámú halottat regisztráltak Törökországban

Váradi Ferenc

Szerző
Hasonló cikkek