Backstage
2021-03-06

Ganxsta Zolee: Nem a covid, hanem az intézkedések tettek tönkre minket

Egy dabasi stúdióból jelentkezett be élőben Ganxsta Zolee, Siska Finuccsi és Takács Vilkó ahol éppen az új Ganxsta Zolee és a Kartel lemez dalai készülnek jelenleg is. A bejelentkezés apropója egy egyszerű felhívás volt, de közben nagyon érdekes dolgokat is megtudhattunk a zenekar aktuális dolgairól, sőt még egy friss dalba is belehallgathattunk.

„Nagyon szépen haladunk, egészen pontosan hat dal van készen. -kezdte Zoli a felvezetést. Azt kell mondjam, már van egy dal, ami teljesen készen van, ez a ’Balhé lesz’. A felhívás ezzel a dallal volt kapcsolatos, erről Takács Vilkó beszélt. „Egyszerű lesz a dolgotok, vasárnap ki fogunk tenni a Facebook oldalunkra egy fotót, és amennyiben a lájkok száma eléri a 20 ezret, akkor kijövünk ezzel a dallal.”

A ’Balhé lesz’ című dal tehát hamarosan érkezik, de, hogy élőben mikor láthatjuk a zenekart Zolinak kemény megjegyzése volt.

„Nehéz műfaj ez, nehéz időket élünk, nem a covid, hanem az intézkedések tettek tönkre minket, ezt kell mondjam, de nem baj túléljük ezt is. Egy picit most nehéz létezni, nehéz dolgozni, de itt vagyunk és csináljuk. Hogy amikor már lehet jönni majd és lehet zenét hallgatni élőben is, akkor hallhassátok az új számokat.”

A bejelentkezés itt visszanézhető:

Fotó: facebook.com/ganxsta.zolee.kartel

Nem lett ma új milliárdos

A kéthetes zárással megszakítható a fertőzési lánc

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek