Backstage
2021-02-23

Influenszereket ekéz a Zion Refresh

A hip-hop formáció tagjai ezúttal nem kerteltek, 2021-es Legendák című nagylemezük első dalában feketén-fehéren elmondták a véleményüket.

“Minek látszol?” néven megjelent a Zion Refresh legújabb dala, melyben a teljesítmény nélküli Insta-celebek mindennapjairól rántják le a leplet. A zenekar ezzel együtt letette legújabb nagylemezének alapkövét is, ami azt jelenti, hogy a jövőben még számos odamondós, kendőzetlenül őszinte üzenetre számíthatunk tőlük. 

- A dal motivációja, hogy rávilágítson az online lét átlátszó hazugságaira, az értelmetlen magamutogatásra, és a sok kamura, amire nap mint nap százezrek nyomják robotszerűen a lájkot – mondta a zenekar MC-je, Tajti Viktor. 

A számhoz egy klip is készült, ami már ad egy kis ízelítőt a lemezhez megálmodott futurisztikus képi világból, amely megfelelően asszisztál a zenei koncepcióhoz - ugyanis a Legendák lemezen a rock és hip-hop alapokat future bass-szel, dubsteppel, és más elektronikus irányzatokkal keverve tálalja a Zion Refresh, amely üdítően hat a már jól ismert stílusjegyek mellett. 

A “Minek látszol?” hangzás- és szövegvilága sokkal nyersebb a korábbi dalainkhoz képest, illetve ezt a fajta zenei-szövegi őszinteséget és letisztultságot vittük végig az egész Legendák lemezen - mondta a zenekar énekese, Jakab Tamás. 

A Zion Refresh augusztusig összesen 8 új dalt ad ki, emellett egyéb tartalmakkal, köztük live lemezbemutató koncerttel készül a Youtube-on, és persze jönnek még tőlük klipek is, melyek közül néhány egészen extrém helyen forgott, többek közt egy nemzetközi reptéren. 

 

Hagyta éhen halni kutyáit a hajdúdorogi asszony

Mit vár a tavasztól Deutsch Tamás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek