• kevés felhő3℃ Debrecen
  • Kázmér
  • Benzin: 413Ft
  • Dízel: 427Ft
Nagy Szilárd és Ragány Misa újraértelmezte az Edda Utolsó érintés című dalát. A dal klipjében két legendás zenész is felbukkan.

A zenészpáros elsőként 1998-ban állt együtt színpadra, amikor a Vörös Malom című musical kisördögeiként szerepeltek. Gyerekkori legjobb barátságuk felnőttként is megmaradt. Az idei évet egy olyan álom megvalósításával indították, melyet gyerekkoruk óta közösen dédelgetnek: példaképükkel együtt ragadtak mikrofont.

Az immár hátunk mögött lévő 2020-as év számtalan áldozatot követelt. Sajnos minden ember életéből elvett valami igazán fontosat. A koronavírus-járvány több ártatlan embernek a legdrágább kincsét, az életét rabolta el. Nagy Szilárd és Ragány Misa rájuk emlékezve dolgozta fel az EDDA Művek egyik legnagyobb klasszikusát, az "Utolsó érintés" című slágert, amelyben új hangszereléssel és szöveggel a vírus áldozataira emlékeznek.

"Eddig nem dolgoztam még senkivel ilyen típusú munkában. Számtalan megkeresés érkezett a több mint negyven év alatt, de eddig mindenkinek nemet mondtam. De amikor a fiúkat megismertem, tudtam, hogy a szívemre kell hallgatnom, ami azt súgta, hogy sikeres lesz a közös munkánk. A szöveg átírását is teljesen rájuk bíztam, arra biztattam őket, hogy tegyék bele magukat. Az új szöveg az első sortól az utolsóig valóságos” - mondta Pataky Attila, aki Gömöry Zsolt zeneszerzővel együtt büszkén szerepelt a videóklipben is.

„Nincs egy rongyom sem!”

Öt játékos érkezett a DVSC-től

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek