Backstage
2020-12-09

Megérkezett Vastag Csaba új klipje

Ezúttal nem szerelmes slágerrel hódít az énekes, hanem a közösségi oldalak valótlanságát figurázza ki új klipjében.

A sármos, Fonogram-díjas előadó számára fontos, hogy társadalmilag is jelentős mondandója legyen dalainak, a social média pedig manapság mindenki életében jelen vagy, így szerette volna ezzel kapcsolatban kifejteni véleményét - persze zene formájában.
"A zenekarral kicsit elegünk lett abból, hogy a világ zenei termése (beleértve a sajátunkat is) 99,9%-ban szerelmes, vagy párkapcsolati témákat érintő dalokból áll. Évek óta törekszünk arra, hogy társadalmilag is fontos üzeneteket fogalmazzunk meg. Ez a dal a social média mindannyiunkra gyakorolt hatásáról hivatott szórakoztató formában görbe tükröt mutatni mindazoknak, akik az internet olykor a valóságot merőben eltorzító világának hatása alatt élnek. Tudjuk, hogy az igazságnak több arca van, de hát nincs is ezzel semmi gond, hiszen mindenki Ugyanúgy Szép" - nyilatkozta az énekes, aki nemrég a Sztárban Sztár című műsorban varázsolta el a közönséget.
A videót az OliverFromEarth frontembere, Patocska Olivér rendezte, és a dal szövegét is ő formálta Vastag Csabával közösen az énekes gondolatai köré.

Íme a klip:

Google keresési trendek 2020

Tesók címen indít napi sorozatot a Dikh TV

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek