Ajánló
2022-03-20

Március 23-tól új sorozattal jelentkezünk az FM90 Campus Rádióban!

A Debrecen BSC Kerekasztal már több éve sikeres és népszerű egyetemi és középiskolai programokkal támogatja a debreceni oktatást. A fiatalokat magyar és idegen nyelvű képzésekkel, programokkal, workshopokkal segíti a Kerekasztal, hogy sikeresebbek legyenek a munka világában.

Idén tavasszal francia és német nyelvű egyetemi kurzusokkal, ősszel magyar, angol és holland nyelvű előadásokkal vesznek részt a Debreceni Egyetem életében.

Március 18-án, péntek reggel a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Francia Tanszékének vezetője, Dr. Nagy Andrea egyetemi adjunktus és Kissné Nyéki Éva, a Debrecen BSC Kerekasztal projektvezetője volt vendég az FM90 Campus Rádió reggeli műsorában.

Kopányi Balázs és Pálóczi József műsorvezetőkkel az Egyetem és a vállalati szektor kapcsolatáról, és a francia üzleti nyelv szerepéről beszéltek. A Kerekasztal kiemelten fontosnak tartja, hogy a hallgatók olyan szakemberektől tanuljanak, akik valódi üzleti környezetben, napi szinten használják az adott üzleti nyelvet. Minden előadást más és más cégtől érkező kolléga tartja, ezáltal a hallgatók több cég kultúrájával, munkamódszereivel is megismerkedhetnek.

A kurzus felöleli az üzleti- és munkajogi ismeretek, kommunikációs gyakorlatok, vállalatirányítási rendszerek, az időgazdálkodás és a multikulturális ismeretek témáit is. A Debbrecen BSC Kerekasztal hazai és nemzetközi szinten is elismert képzési programja idén márciusban új mérföldkőhöz érkezett. A HRBest országos szakmai díjátadón Future Generations kategóriájában “#KnowledgeIsPower - Iránytű a Karrier Világában” pályázata arany fokozatú elismerésben részesült.

Nem csak oktatási, hanem kötetlen hangulatú szakmai eseményeket is szervez a Kerekasztal. Az elmúlt évek során már-már hagyománnyá vált az ú.n. "Coffee Talk", ahol cégvezetőket, szakértőket szólaltatnak meg munkáról, magánéletről, és karrierről változatos témákban.

Ennek folytatásaként 2022 márciustól tíz héten át a Kerekasztal munkatársai az FM90 Campus Rádió vendégei lesznek. Az új műsor címe - "Központban Veled" - célja, hogy bemutassa az Üzleti Szolgáltató Központok életét a munkatársak szemszögéből.

Minden szerda reggel más cégtől érkezik két vendég, akik Kopányi Balázzsal és Pálóczi Józsival az üzleti élet egy-egy témáját dolgozzák fel: szó lesz a sikerekről, kudarcokról, az egészség megőrzéséről, vezetői készségekről, sőt arról is hogyan lehet szülőként megállni a helyünket otthon és a munkahelyen is.

Március 23.-án szerdán Gergely Zsolt, a DT-ITS Oktatási együttműködések szakértő és Kissné Nyéki Éva, a Debrecen BSC Kerekasztal projektvezetője mutatja be, mi is az üzleti szolgáltató szektor, és mit takar a "Központban Veled" c. heti magazine.

Irány a 20 fok

Egy gól három pont

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek