Ajánló
2022-03-11

Szépen zárná a csapat az alapszakaszt

Utolsó mérkőzésére készül a DEAC kézilabdacsapata az NB I/B alapszakaszában. Az ellenfél a Vecsés lesz szombaton 18 órakor a DESOK-ban.

A DEAC és a Vecsés is az alsóházban kezdi majd a rájátszást, és mivel visszük tovább az egymás elleni eredményeket, így fontos lenne, ha szombaton mind a két pont a DESOK-ban maradna, már csak azért is, mert a november 19-én rendezett idegenbeli mérkőzésen kikaptunk riválisunktól. Biztató lehet, hogy a rossz évkezdet után együttesünk egyre inkább magára talál, a legutóbbi két meccset sikerrel vette. Ellenfelünk sincs azonban rossz formában, idén már legyőzte az élmezőnyhöz tartozó Orosházát és Ceglédet, legutóbb pedig az FTC fiataljai ellen diadalmaskodott.

– Tudjuk, hogy a januári alapozásunk nagyon rosszul sikerült, mindig valami problémába ütköztünk, így az első meccsre szinte beesett a csapat – tekintett vissza a DEAC másodedzője, Szabó Csaba. – Lelkileg mélyen voltunk, elsősorban pszichológusnak kellett lennünk, hogy ezeket a gondokat megoldjuk, és a fiúkat felrázzuk. Ebben partnerek voltak, és fel tudtunk állni, ennek is köszönhető az utóbbi két meccsen elért győzelmünk. Pozitívan állunk a Vecsés elleni mérkőzéshez is. Felmértük az ellenfelet, elég kellemetlen stílusban játszanak, de az erősségüket tudjuk, ezekre készülünk, és reméljük, sikerül szépen zárni az alapszakaszt – tette hozzá Szabó Csaba.

A rendezvényekre vonatkozó járványügyi előírások eltörlésének értelmében a találkozó most már védettségi igazolvány nélkül is megtekinthető, és a maszkviselés sem lesz kötelező.

Belépőjegyet elővételben online lehet vásárolni, illetve a mérkőzés napján a helyszínen 1000 és 500 forintos árakon. Aki nem tud kilátogatni, élő közvetítésen keresztül követheti az eseményeket a DEAC Youtube-csatornáján.

NB I/B 18. forduló
DEAC – Vecsési SE
szombat 18.00, DESOK

A márciusi ifjak hagyatéka

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek